M.B. Sijtema – van der Kooij

Mevrouw drs. M.B. (Margriet) Sijtema – van der Kooij, geboren in 1976.

Geneeskunde opleiding: Vrije Universiteit Brussel en Vrije Universiteit Amsterdam.

Huisartsen opleiding: Vrije Universiteit Amsterdam, jaar van afstuderen 2007.

Persoonlijke informatie:
Ik ben geboren en getogen in Smallebrugge (tussen Heeg en Woudsend). Samen met mijn man Frank en onze drie kinderen Jelle (2009), Debora (2012) en Emily (2016) wonen we nu in Parrega. In mijn vrije tijd geniet ik het meest van het moeder zijn en doe ik graag in en om het huis wat huishoudelijke klusjes. Echt specifieke hobbies heb ik niet, maar ik heb wel iets met auto’s, autorijden en kan erg genieten van een dagje gezellig winkelen.

In 2019 ben ik afgestudeerd als praktijkmanager eerste lijns en ketenzorg. En ben in najaar van 2019 gestart met de opleiding tot kaderarts. De keuze voor de opleiding is dat wij als huisartsenpraktijk het landelijke gemiddelde hoog percentage aan oudere patiënten hebben. Dit wekte mijn interesse en heeft mij gemotiveerd deze opleiding te gaan volgen. Voor meer informatie: http://www.laego.nl/kaderopleiding-ouderengeneeskunde