L. Stam

Mijn naam is Liselotte Stam en ik ben geboren en getogen in Zeeuws-Vlaanderen (een heel eind richting het zuiden). Na 8 jaar in Rotterdam gewoond te hebben voor de studie geneeskunde en werken in het ziekenhuis, zijn wij naar Sneek verhuisd voor de opleiding van mijn partner.
De verhuizing naar Friesland kwam onverwacht maar vanaf moment dat we hier wonen willen we niet meer weg. We genieten volop van de prachtige natuur, de aardige mensen en de rust. Een half jaar na de verhuizing ben ik begonnen met de huisartsopleiding aan de UMCG, Dependance Zwolle. Tijdens de opleiding heb ik op verschillende plekken in Friesland en Overijssel gewerkt. Op 16 september 2019 ronde ik mijn opleiding tot huisarts af en sindsdien werk ik in verschillende praktijken als waarnemer.
In mijn vrije tijd geniet ik van mijn 2 dochters en ben ik veel buiten. Ik werk graag in de tuin, houdt ervan om te fietsen/wielrennen en doe aan bootcamp. Hoewel ik waarschijnlijk niet zal leren om Fries praten, gaat het verstaan me steeds beter af.