Apotheekservicepunt Wijckel

APPO Heythuysen

Onze apotheek is apotheekhoudend. Echter, voor een deel van de bij ons ingeschreven patiënten is er, door de aanwezigheid van een apotheek in Balk, geen apotheekvergunning aan ons verleend. Dit betekend dat wij aan deze patiënten, niet zelf de farmaceutische zorg mogen leveren.

Om een kwalitatief goede medicatievoorziening voor iedereen binnen de praktijk te behouden, hebben we een samenwerking met APPO Heythuysen. Zij hebben een zogenaamd apotheekservicepunt bij ons in de praktijk geopend. De apotheker ( drs. Veronique la Fontaine) levert de farmaceutische zorg in nauwe samenwerking met ons. Dit betekend dat u uw medicijnen kunt blijven ophalen in uw eigen huisartsenpraktijk of, indien gewenst, bezorgen wij ze voor u aan huis.

Wij zullen u (als het u betreft) vooraf vragen of u gebruik wilt maken van ons apotheekservicepunt Wijckel, uiteraard bent u vrij om een apotheek in de regio te kiezen. Het is belangrijk voor ons om te weten, zodat we met de betreffende apotheker de medicatieveiligheid kunnen waarborgen.

 

 

 

Veronique la Fontaine