PRAKTIJKINFORMATIE

Onze apotheekhoudende huisartsenpraktijk Koudum / Wijckel staat voor goede zorg in de buurt. De praktijk wil met ruime openingstijden en optimale service laagdrempelig beschikbaar zijn.

We bieden zorg aan bewoners van Koudum, Hindeloopen, Stavoren, Molkwerum, Warns, Hemelum, Bakhuizen, Rijs, Mirns, Oudemirdum, Elahuizen, Oudega-GS, Kolderwolde, It Heidenskip, Wijckel, Sloten, Tjerkgaast, Balk, Sondel, Nijemirdum, Ruigahuizen en Harich.

Spreekuren worden gehouden in Koudum en in Wijckel.

De praktijk en apotheek in Koudum en Wijckel zijn van maandag tot en met donderdag van ’s ochtends acht uur tot ’s middags half zes geopend (telefonisch bereikbaar van 8:00-17:00 uur). En op vrijdag zijn de praktijk en apotheek in Koudum open van ’s ochtends zeven uur tot ’s avonds zes uur. Als extra bieden we avond en vroege spreekuur en kunt u elke ochtend bij onze assistenten terecht voor bloedafname. Om in te spelen op de maatschappelijke ontwikkelingen, hebben wij een ouderenconsulente (Yvonne Visser- Velzen en Conny Varekamp) binnen ons team die extra zorg biedt voor de zelfstandig wonende oudere.

Voor de avond-, nacht-, weekeinde- en feestdagen zijn wij aangesloten bij de Dokterswacht Friesland.

Op deze website vindt u alle praktische informatie over onze praktijk. Via de website kunt u ook uw herhaalmedicatie bestellen, een afspraak maken en bieden wij u de mogelijkheid voor een eConsult aan. Heeft u opmerkingen of tips over onze dienstverlening dan horen wij dit graag.

U bent van harte welkom!

 

Team huisartsen Koudum / Wijckel