VACATURE POH-s of HBO-v ‘r met de ambitie om POH-S te worden.

Minimaal 2 dagen maximaal 5 dagen in de week.

Mis deze kans niet! 😉

Voor meer informatie verwijzen wij je graag naar onze website www.huisartsenkoudumwijckel.nl/vacature

Wij bieden een super leuke en uitdagende baan.

Voldoening

Als POH-S in onze praktijk is er volop ruimte voor persoonlijke groei. Wij houden ervan om mensen op te leiden en in hun kracht te zetten. Voorbeelden hiervan zijn onze ouderenconsulente (doktersassistente met speciaal interesse gebied), assistentes die zich bekwaamd hebben in bloedafnames en assistentes die opgeleid zijn tot spreekuur assistent of het houden van een vrouwenspreekuur. Daarnaast zijn enkelen doorgegroeid tot de dubbelfunctie dokters- en apothekersassistente.

Als POH-S vervul je voor een kwetsbare groep patiënten een heel waardevolle rol. Naast dat je de patiënten met hun chronische aandoening begeleid en behandeld ben je ook binnen ons team een factor van betekenis. Alleen samen kunnen we de zorg goed regelen.

Verbinding

Als POH-S werk je in onze praktijk in een groter team, je hebt altijd een collega POH-S waarmee je samen de functie vorm kunt geven en nieuwe dingen kunt implementeren en ontwikkelen. Ook werken er doktersassistentes samen met onze POH-S middels taak delegatie en natuurlijk werk je samen met een vast team aan betrokken huisartsen.

Als team proberen we, ook al werken we op twee locaties, er elke dag samen weer wat van te maken en daarnaast ook samen zo af en toe leuke activiteiten buiten het werk om te doen.

Wij zijn een apotheekhoudende praktijk en het heeft, ook voor de POH-S, grote toegevoegde waarde dat de lijntjes met de apotheek heel erg kort zijn. Dit leidt tot betere farmaceutische zorg en geeft ons allen veel werkplezier!

Wij verheugen ons op de grondige renovatie van ons praktijkgebouw in Koudum. Dit najaar is het klaar! De andere praktijk, in Wijckel, hebben wij recent prachtig gemoderniseerd en is zonder opschepperig te zijn een lust om in te werken.

Samen goed werk leveren en er zijn voor onze patiënten, met daarnaast het gezellig hebben met elkaar zijn belangrijke waarden voor ons.

Vertrouwen

Binnen ons team streven we naar een veilige en vertrouwde werksfeer. Samenwerken is niet altijd makkelijk en we proberen ons hier als team steeds verder in te ontwikkelen. Dit is een speerpunt voor 2024. Belangrijk is dat we interesse in elkaar hebben en goed kunnen luisteren. Niet alleen aandacht voor onze patiënten, maar zeker ook aandacht en begrip voor elkaar.

Vrijheid

Als POH-S heb je binnen onze praktijk veel autonomie. Belangrijk is dat de patiënten de juiste zorg krijgen, de manier waarop je dat doet kun je zelf voor een groot deel invullen. Ook is het mogelijk dat je in overleg met je collega POH-S je meer specialiseert in een bepaald interesse gebied. Wij geloven dat we binnen kaders zelf invulling mogen geven hoe deze zorg optimaal te leveren. Dit hebben we de afgelopen jaren ook gedaan. Een voorbeeld van een nu lopend verander traject is ons ViVe (virtuele verzorgingshuis). Een wens is om iets met het hele team te gaan doen met het promoten van een gezonde leefstijl. Dit soort initiatieven geven verdieping en plezier aan ons mooie werk.